Robot Unicorn Attack

Robot Unicorn Attack 1.02

Supermelige game met eenhoorns en knalroze achtergronden

VOOR

  • Melige muziek
  • Mooie beelden
  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Robot Unicorn Attack is één van de vele online spellen die de overstap naar mobieltjes hebben gemaakt. Gelukkig zijn er nog games die verrassen en plezante afwisseling bieden tijdens je pauze of saaie momenten op het werk. Robot Unicorn Attack is een kleurrijk spel, waarbij je een eenhoorn door suikerspin-roze heuvels leidt.

Robot Unicorn Attack bestuur je met twee knoppen op het scherm. Met de eerste knop spring je en met de tweede beuk ('dash') je door stervormige obstakels. Het doel van het spel: zo lang mogelijk blijven rennen!

Tijdens het spelen chaperonneert de muziek van Brits synthesizer-popduo Erasure de stalen eenhoorn. Het nummer 'Always', met frases als 'Wear no disguise for me' en 'Come into the open', levert de meligste momenten op. Na het uitvoeren van een serie vloeiende sprongen -met wapperende regenboogmanen als gevolg- weten wij genoeg: we zijn dol op Robot Unicorn Attack!

Het is niet verwonderlijk dat zoveel miljoenen spelers elke dag eventjes inloggen op de website van Adult Swim Games, waar je het gratis uitprobeert. Dit spel is té melig om ooit te vervelen en kleurrijk genoeg om elke smarthpone-eigenaar te bekoren. Zet je speakers lekker hard en reserveer twee van je beste vingers voor het scherm van je telefoon. Speel Robot Unicorn Attack gerust onder toeziend oog van je medewerkers; there will be no shame!

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Robot Unicorn Attack

Download

Robot Unicorn Attack 1.02

Beoordelingen about Robot Unicorn Attack